15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10154 Stříbrné náušnice PAW Ag925/1000; ≤1,86 g

Kód: 10154
1 056 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Dovolte nám představit vám unikátní stříbrné náušnice s tlapkou se zirkony, které jsou tak více než jen šperky. Každá tlapka vypráví příběh o věrném kamarádu, který nás provází životem a přináší nám radost v každém okamžiku. Ať už jste milovník koček, psů nebo jiných zvířátek, tyto náušnice jsou symbolem vaší lásky k nim.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vyrobené z ryzího stříbra 925, jsou náušnice tlapky osázeny zářivými zirkony, které přidávají jiskru do každého dne. Rhodiová úprava zaručuje dlouhotrvající lesk a odolnost vůči poškrábání. Elegantní design, který je vhodný jak pro dámy, tak pro děti, zapínaní je pomocí puzetu, aby byl zajištěno bezpečné a pohodlné nošení.

Barva stříbra a čirá jsou dokonalým doplňkem pro každou příležitost, ať už je to každodenní nošení nebo speciální událost. Tyto náušnice nejsou jen módní doplňkem, ale také vyjadřují vaši vášeň a náklonnost k těm nejvěrnějším přátelům na čtyřech nohách.

A aby byl váš zážitek ještě dokonalejší, náušnice dorazí v dárkové krabičce připravené k předání. Obdarujte sebe nebo své blízké těmito nádhernými náušnicemi a nechte je vyprávět vlastní příběh.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Tlapky
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ náušnic: Pecky
Typ zapínání: Puzeta
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské, Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: