15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10161 Stříbrné náušnice JULIE rose s barevnými zirkony Ag925/1000; ≤5,72 g

Kód: 10161
2 018 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Ohromte své okolí těmito elegantními stříbrnými kruhovými náušnicemi v růžovém odstínu, které jsou osazené barevnými zirkony. Samotné náušnice jsou povrchově upraveny zlacením ROSE, což jim dodává jedinečný a romantický vzhled. Náš klenot je určen pro všechny ženy, které si chtějí dopřát kousek luxusu a zároveň podtrhnout svou jedinečnost.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento skvost z naší kolekce je vyroben z kvalitního stříbra 925, takže je ideální pro ty, kteří mají rádi luxus a nekompromisní kvalitu. Tento stříbrný klenot je doplněn kloubovým zapínáním, které zajišťuje bezpečnou a pohodlnou manipulaci. Barevné zirkony na těchto kruhových náušnicích jsou nápadité a zároveň decentní, takže je můžete nosit v jakékoli příležitosti - ať už je to obyčejný den v práci nebo večerní party.  

Náušnice se dodávají v elegantní dárkové krabičce, takže jsou ideální jako dárek pro milovanou osobu. Překvapte ji tímto jedinečným šperkem, který je více než jen obyčejný doplněk. Je to symbol elegance, vkusu a ženskosti.

Ryzost stříbra je Ag925/1000. Klenoty z naší firmy jsou vždy vyrobeny s láskou a péčí, abychom vám mohli nabídnout nejvyšší kvalitu a uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Zlaceno ROSE
Typ náušnic: Kruhy
Typ zapínání: Kloubové zapínání
Barva: Vícebarevná, Rose
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Šířka: 2 mm
Průměr kroužku: 25 mm

Stříbrné náušnice JULIE

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: