15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10169 Stříbrné náušnice NANCY Ag925/1000; ≤2,51 g

Kód: 10169
1 255 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Jste připravena zazářit na veškerých společenských akcích se svými novými stříbrnými náušnicemi? Představujeme vám jedinečné náušnice stříbrné třpytivé kruhy s kamínkem. Jejich stříbrná a čirá barva dodává náušnicím neutrální, ale luxusní vzhled, který je ideální pro veškeré výjimečné situace, ať už jde o svatbu, ples nebo slavnostní večeři.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tyto náušnice jsou vytvořeny z kvalitního stříbra 925 a osázeny zářivými zirkony, které přidávají sofistikovaný lesk ke každému pohybu hlavy. Samotné kruhy jsou zdobeny menšími zirkony a v jejich spodní části visí větší kamínek, který dodává těmto náušnicím extra eleganci a lesk. 

Náušnice mají kloubové zapínání pro snadnou manipulaci a jsou rhodiované pro dodatečnou odolnost a trvanlivost. Stříbrné náušnice třpytivé kruhy s kamínkem jsou určené pro všechny ženy a dívky, které touží po něčem výjimečném a kvalitním.

Ať už je chcete koupit pro sebe nebo jako dárek pro svou dceru, sestru, tetu, matku, kamarádku nebo manželku, tyto náušnice určitě potěší. Navíc, náušnice přicházejí v elegantní dárkové krabičce, která podtrhuje jejich jedinečnost a luxus.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ náušnic: Kruhy
Typ zapínání: Kloubové zapínání
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské, Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Průměr kroužku: 12 mm
Průměr zirkonu: 5 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: