Slevy až 40 % | ŠPERK ZDARMA při nákupu nad 1850 Kč

10172 Stříbrné náušnice DAYLIN Ag925/1000; ≤2,33 g

Kód: 10172
Bestseller JARNÍ SLEVA -35 %
1 286 Kč
Skladem
Dárková kartička ke Dni matek ?
Můžeme doručit do:
10.5.2024
Možnosti doručení

Srdce jsou univerzálním symbolem lásky a něhy. Tři spojená srdce mohou symbolizovat nekonečnou lásku, rodinné pouto nebo třeba tři hlavní ctnosti - víru, naději a lásku. Díky své jednoduchosti a elegance jsou tyto náušnice vhodné pro každodenní nošení, ale také pro speciální příležitosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme Vám naše nádherné stříbrné náušnice Tři srdce z kvalitního stříbra 925. Tyto elegantní náušnice jsou tvořeny třemi srdíčky, z nichž první je čisté a další dvě jsou zdobené zářivými zirkony, které dodávají šperku třpyt a luxusní nádech.

Náušnice mají ruský patent zapínání a jsou rhodiované pro zvýšenou odolnost a trvanlivost. Jejich stříbrná a čirá barva dodává náušnicím univerzální a luxusní vzhled, který dokáže doplnit jakýkoli outfit.

Stříbrné náušnice Tři srdce jsou skvělým dárkem pro všechny ženy a dívky, které chtějí vyjádřit svou lásku a cítění. Náušnice jsou dodávány v elegantní dárkové krabičce, což je ideální pro dárkové překvapení pro Vaše milované. Vyjádřete své emoce a přineste do života svých blízkých trochu lásky s našimi stříbrnými náušnicemi.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Srdce
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ náušnic: Visací
Typ zapínání: Ruský patent
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské, Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Šířka: 10 mm
Výška: 18 mm
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
OM Avatar autora | 19.2.2024
Vše ok
M Avatar autora Majya (Administrátor) 20.2.2024
Krásný den, děkujeme za pozitivní reakci a důvěru v naše produkty! Jsme rádi, že jste spokojeni s vaším nákupem. Těšíme se na další příležitost vám udělat radost našimi šperky a přejeme vám mnoho krásných momentů s nimi. S láskou, Tým MAJYA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: