Slevy až 40 % | ŠPERK ZDARMA při nákupu nad 1850 Kč

10856 Stříbrné náušnice REA Ag925/1000; ≤1,77 g

Kód: 10856
1 131 Kč
Skladem
Dárková kartička ke Dni matek ?
Můžeme doručit do:
7.5.2024
Možnosti doručení

Bez jakéhokoli osazení kamínků si tyto náušnice zachovávají čistý a sofistikovaný vzhled, který se skvěle hodí k jakémukoli outfitu a doplňuje ho o nádech diskrétního lesku. Nechte tuto jednoduchou, ale přesto výraznou klenotnickou práci odrážet vaši osobnost a vkus. Tyto náušnice jsou dokonalým doplňkem pro ženy, které chtějí zdůraznit svou přirozenou krásu bez zbytečného přepychu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento minimalistický šperk, vytvořený z nejčistšího stříbra s ryzostí Ag925/1000, se pyšní jemnou visací kuličkou, která dodává každému vašemu pohybu nádech rafinovaného šarmu. Tyto visací náušnice s průměrem přívěsku 5 mm jsou esencí jemnosti a vynikají v každé situaci, od každodenního nošení až po speciální události.

Povrchová úprava rhodiováním zaručuje, že jejich lesk zůstane zachován po dlouhou dobu a šperk bude odolný vůči poškrábání a opotřebení. Typ zapínání dámský patent umožňuje snadné nasazení a zajišťuje, že náušnice budou bezpečně držet na místě, ať už se rozhodnete pro aktivní den nebo klidný večer.

Dárková krabička, ve které jsou náušnice prezentovány, dodává tomuto šperku pocit exkluzivity a činí z něj ideální dárek pro ženy a dívky všech věkových kategorií. Ať už jako dárek k narozeninám, výročí, nebo jako projev pozornosti, tyto stříbrné náušnice s kuličkou jsou skvělou volbou pro každou příležitost. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Žádné
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ náušnic: Visací
Typ zapínání: Dámský patent
Barva: Stříbrná
Určení: Dámské, Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Průměr přívěsku: 5 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: