LETNÍ SLEVY 33% na vybrané stříbrné šperky

10011 Šperkovnice na prsten ANA ve tvaru srdce

Kód: 10011
157 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
30.7.2024
Možnosti doručení

Oslavte lásku a romanci touto nádhernou červenou šperkovnicí na prstýnek ve tvaru srdce. Vyrobena z jemného, luxusního veluru, tato krabička je tak jedinečná a nápaditá, jak sama láska. Její výrazně červená barva, která symbolizuje vášeň a city, září jako srdce plné lásky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Červená šperkovnice ve tvaru srdce je ideálním místem pro uchování vašeho prstenu. Vyrobena s láskou a pozorností k detailům, její jedinečný tvar a barva dodají vašim klenotům extra nádech romantiky a elegance. Perfektní pro speciální příležitosti nebo jako dárek pro někoho milovaného.

S jejími kompaktními rozměry 48 × 43 × 35 mm je tato šperkovnice snadno přenosná a zároveň poskytuje dostatek prostoru pro jeden prsten. Její design ve tvaru srdce je nejen okouzlující, ale také praktický - víko se snadno otevírá a zavírá, přičemž prsten je v bezpečí a dobře chráněn. Tato krabička je perfektní pro speciální příležitosti, jako je zásnuby nebo svatba, a také jako originální a romantický dárek pro někoho, koho milujete. Přidejte trochu magie a lásky k prezentaci svého šperku s touto nádhernou červenou šperkovnicí ve tvaru srdce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dárkové krabičky
Záruka: 2 roky
Materiál: Velur
Použití: Prsten
Barva: Červená
Rozměr krabičky (š × d × v): 48 × 43 × 35

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: