15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10091 Stříbrný náramek STEFANIE na prst Ag925/1000; ≤2,44 g

Kód: 10091
1 211 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Přívěsek ve tvaru srdce je srdcem tohoto náramku, které bije pro tu jedinou osobu, kterou nositelka miluje ze všeho nejvíc. Srdce, vytesané se zručností a péčí, je naplněno zaslíbením lásky, zatímco závěs na prst symbolizuje pevné spojení dvou srdcí ve věčné lásce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný náramek srdce se závěsem na prst je více než jen kousek šperku - je to symbol lásky, oddanosti a věrnosti. Vyroben ze stříbra 925, zdobený zářivými zirkony a pečlivě rhodiovaný pro dlouhou životnost, je tento náramek dokonalým vyjádřením vášně a emocí.

Každý detail náramku byl pečlivě zpracován, aby byl co nejvěrnější svému poselství lásky. Jeho délka 18 cm s možností prodloužení o další 3 cm ho činí ideálním pro každou ženu, která chce nosit svou lásku na svém zápěstí.

Při objednání tohoto náramku obdržíte také elegantní dárkovou krabičku, což ho činí dokonalým dárkem pro tu, kterou milujete. Tento šperk je více než jen doplněk - je to vyjádření lásky, které přežije čas.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 18 + 3 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Srdce
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano

náramek STEFANIE

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
HV Avatar autora | 3.2.2024
Jsem z náramku nadšená, vypadá na ruce velmi elegantně a originálně. Dlouho jsem hledala něco podobného a tento mě uchvátil.
M Avatar autora Majya (Administrátor) 9.2.2024
Krásný den, děkujeme za vaše krásná slova o náramku! Jsme rádi, že odpovídá vašim představám a přináší vám radost. Těšíme se na vaše další objevy u nás. S úctou, tým MAJYA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: