Slevy až 40 % | ŠPERK ZDARMA při nákupu nad 1850 Kč

10221 Stříbrný náramek MADISON Ag925/1000; ≤2,26 g

Kód: 10221
JARNÍ SLEVA -35 %
1 323 Kč
Skladem
Dárková kartička ke Dni matek ?
Můžeme doručit do:
13.5.2024
Možnosti doručení

Náramek představuje symbol dvou nekonečen, které jsou propletené dohromady, což symbolizuje nerozlučnou lásku a to, jak jsou dvě osoby navždy spojené. Je to příběh o lásce a spojení, který můžete nosit na své ruce jako dokonalý doplněk k jakémukoli outfitu. je to symbol lásky a věčnosti, který můžete nosit na své ruce jako dokonalý doplněk. Je to vyjádření vašich citů a emocí, které jsou tak silné, že se stávají hmatatelnými a mohou být nošeny jako šperk.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme Vám stříbrný náramek dvě propletená nekonečna, symbolizující věčnou lásku a spojení. Tento elegantní náramek je vyrobený z kvalitního stříbra 925 a je dokonale osázený zářivými zirkony, které dodávají šperku luxusní vzhled.

Náramek je navíc rhodiovaný, což zvyšuje jeho odolnost vůči poškrábání a oděru. Jemné provedení a detailní zpracování náramku ukazují, jak dokonalý design může jít ruku v ruce s kvalitou a elegancí.

Každý náramek je balen do luxusní dárkové krabičky, což ho činí ideálním darem pro všechny ženy, které oceňují kvalitní šperky a sofistikovaný design. Příběh tohoto náramku je odkazem na lásku, spojení a věčnost, kterou lze nosit každý den.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 17 + 3 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Nekonečno
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: