15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10833 Stříbrný náramek VAIA Ag925/1000; ≤2,67 g

Kód: 10833
1 277 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Doprovázející symbol nekonečna a srdce zdůrazňuje myšlenku věčné lásky a spojení, zatímco strom života přináší do tohoto uměleckého díla hlubší význam růstu, síly a spojení s přírodou. Tento náramek je více než jen módní doplněk – je to příběh vyprávěný kovem a symbolem, který může sloužit jako dokonalý dárek pro milovanou osobu nebo jako osobní talisman.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento nádherný šperk z kolekce pro ženy od MAJYA je mistrným dílem řemeslné zručnosti, vyrobený ze stříbra s ryzostí Ag925/1000. S délkou 18 + 4 cm nabízí tento náramek dokonalou kombinaci pohodlí a univerzálnosti, aby sedl na jakékoli zápěstí s jemnou elegancí.

V centru tohoto náramku je pečlivě zpracovaný motiv srdce o rozměru 11 × 9 mm, což je tradiční symbol lásky a něhy. Strom života má průměru 14 mm. Rhodiování povrchu dodává náramku dlouhotrvající lesk a ochranu před poškrábáním a ztrátou barvy, čímž udržuje jeho krásu na dlouhou dobu.

Přijde k vám v elegantní dárkové krabičce, což z něj činí ideální prezentaci pro speciální příležitosti, ať už jsou to narozeniny, výročí, nebo jako prostý výraz vašich citů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 18 + 4 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Srdce, Nekonečno, Strom života, Symbol
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Rozměr srdce: 11 × 9 mm
Průměr stromu: 14 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: