Slevy až 40 % | ŠPERK ZDARMA při nákupu nad 1850 Kč

10848 Stříbrný náramek FELICITA Ag925/1000; ≤19,35 g

Kód: 10848
Novinka JARNÍ SLEVA -35 %
3 739 Kč
Skladem
Dárková kartička ke Dni matek ?
Můžeme doručit do:
7.5.2024
Možnosti doručení

Stříbrný náramek se zirkony od MAJYA je synonymem pro nadčasovou eleganci a jemný luxus. Tento náramek je perfektním doplňkem pro každou ženu, která hledá kousek šperku, jenž dodá jejímu vzhledu sofistikovaný nádech.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vyrobený ze šlechtěného stříbra s ryzostí Ag925/1000 a doplněný o zářivé zirkony, tento náramek je nejen okouzlující na pohled, ale také vysoce kvalitní ve své výrobě. Délka náramku je 17 cm, což je ideální velikost pro mnoho zápěstí, a šířka 6 mm poskytuje dostatečnou viditelnost, aniž by byl náramek přehnaně výrazný. Povrchová rhodiová úprava nejenže chrání šperk před oxidací a ztrátou lesku, ale zároveň zvyšuje jeho odolnost proti poškrábání a nošení.

Barva stříbrná spolu s čirými zirkony dodává náramku univerzální vzhled, který lze snadno kombinovat s různými outfity, od denního nošení po večerní gala události. 

Náramek je dodáván v dárkové krabičce, což usnadňuje jeho okamžité darování a zajišťuje bezpečné uložení, když není nošen. S tímto náramkem od MAJYA získáte kousek, který zůstane v paměti jako symbol elegance a vkusu, který vydrží roky a nikdy nevyjde z módy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 17 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Šířka: 6 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: