Slevy až 40 % | ŠPERK ZDARMA při nákupu nad 1850 Kč

10862 Stříbrný náramek SILVIA long Ag925/1000; ≤13,39 g

Kód: 10862
Novinka JARNÍ SLEVA -35 %
4 421 Kč
Skladem
Dárková kartička ke Dni matek ?
Můžeme doručit do:
7.5.2024
Možnosti doručení

Objevte kouzlo a eleganci s naším stříbrným náramkem se srdíčky a zirkony, který je dokonalým doplňkem pro každou ženu a dívku hledající něco speciálního. S délkou 20,5 cm je tento náramek navržen tak, aby dokonale padl i silnějším rukám, přinášejíc mu univerzálnost a pohodlí při nošení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vyroben z kvalitního stříbra 925 a zdoben jemnými srdíčky osázenými zářivými zirkony, tento náramek představuje nejen symbol lásky, ale i sofistikovanosti a nadčasové elegance. Rhodiovaný povrch dodává šperku extra lesk a zajišťuje jeho dlouhotrvající krásu bez ztráty barvy.
 
Tento náramek je ideální pro dámské zápěstí a dodává se v dárkové krabičce, což z něj činí perfektní dárek pro každou příležitost. Ať už hledáte něco pro sebe nebo chcete udělat radost blízké osobě, náš stříbrný náramek se srdíčky a zirkony je výběrem, který potěší každého.
 
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 20,5 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Srdce
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JD Avatar autora | 18.2.2024
Náramek "Silvia", je překrásný, srdíčka zdobená malinkymi zirkonky jsou úžasná, kvalitní stříbro a zirkony udělají své kouzlo, vřele doporučuji. Pan majitel a dcera Kateřina jsou opravdu skvělý tým, pomůže, poradí, za mě velká spokojenost, děkuji za ochotu.
M Avatar autora Majya (Administrátor) 20.2.2024
Dobrý den, děkujeme za tak laskavou zpětnou vazbu! Jsme opravdu šťastní, že se vám náramek líbí a oceníte náš osobní přístup. Vaše spokojenost a doporučení jsou nejcennější. Katka a já se na vaše další návštěvy těšíme a přejeme vám mnoho radostných chvil s našimi šperky S láskou, Tým MAJYA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: