15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10683 Stříbrné náušnice jednorožec TOMMY Ag925/1000; ≤0,74 g

Kód: 10683
567 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Naše stříbrné visací náušnice s jednorožcem jsou jako stvořené pro malou princeznu, která miluje pohádky. Motiv jednorožce je zdobený zirkony, které dodávají těmto náušnicím jedinečný a hravý vzhled. Exkluzivní kombinace stříbrné, růžové, bílé a tyrkysové barvy vytváří úchvatný efekt, který dodá vaší malé princezně pocit, že je hlavní postavou v pohádce.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento šperk je vyroben z vysoce kvalitního stříbra s ryzostí Ag925/1000 a je opatřen antikorózní úpravou pro maximální odolnost. Náušnice jsou vyrobeny typu visacích šperků s závěsnými háčky, což zaručuje bezpečné a pohodlné nošení. Rozměry prvku jsou 8 × 10 mm, což je ideální velikost pro dětské uši.

Tyto náušnice jsou perfektním dárkem pro každou příležitost, ať už jde o narozeniny, Vánoce nebo jen tak pro radost. Jsou dodávány v krásné dárkové krabičce, která zaručuje, že tento klenot bude bezpečně uložen a připraven k tomu, aby udělal radost vaší malé princezně.

Přineste kouzlo a radost do života své dcerky s našimi stříbrnými visacími náušnicemi s jednorožcem. Tyto náušnice nejen zdůrazní krásu vašeho dítěte, ale také vykouzlí úsměv na jeho tváři pokaždé, když je uvidí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro děti
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Kůň, Jednorožec, Zvířecí
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Antikorózní úprava
Typ náušnic: Visací
Typ zapínání: Závěsný háček
Barva: Stříbrná, Růžová, Bílá, Tyrkysová
Určení: Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Rozměr prvku: 8 × 10 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: