15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10686 Stříbrné náušnice VEVERKA Ag925/1000; ≤0,50 g

Kód: 10686
536 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Představujeme Vám naše stříbrné náušnice s veverkou, které jsou dokonalým dárkem pro Vaše děti milující zvířata a přírodu. Motiv veverky je ztvárněn do detailů, s kombinací stříbrné, čiré, hnědé a černé barvy, tvořící realistický a živý vzhled tohoto veselého zvířátka. Inspirovali jsme se přírodou a její krásou, a právě to chceme sdílet s Vašimi dětmi skrze tento šperk. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tyto okouzlující náušnice jsou vyrobeny z kvalitního stříbra 925, které je díky antikorózní úpravě odolné a bezpečné pro citlivou dětskou pokožku. Navíc jsou náušnice osazeny krystalem, který jim dodává jiskru a lesk. Rozměry náušnic, 8 x 9 mm, jsou ideálně přizpůsobeny malým ušním lalůčkům.

Tyto peckové náušnice jsou připevněny pomocí puzet, což zajišťuje jejich bezpečné nošení po celý den. Dodáváme je v elegantní dárkové krabičce, takže jsou připraveny k okamžitému věnování.

Tyto náušnice jsou více než jen stylovým doplňkem, jsou symbolem radosti, energie a lásky k přírodě. Obdarujte je těmito unikátními stříbrnými náušnicemi s veverkou a připomeňte jim, jak je důležité chránit a milovat naši přírodu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro děti
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Zvířecí, Veverka
Osazení: Krystal
Povrchová úprava: Antikorózní úprava
Typ náušnic: Pecky
Typ zapínání: Puzeta
Barva: Stříbrná, Čirá, Hnědá, Černá
Určení: Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Rozměr prvku: 8 × 9 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: