15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10223 Stříbrný přívěsek s řetízkem KEY Ag925/1000; ≤2,21 g

Kód: 10223
1 712 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.5.2024
Možnosti doručení


Přívěsek srdce a klíče, který symbolizuje lásku a důvěru. Srdce je čisté a nevinné, zatímco klíč, který z něj vychází, je osázený zirkony, které září jako hvězdy na noční obloze. Je to příběh o lásce, která je tak silná, že dokáže otevřít jakékoliv srdce. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme Vám náš stříbrný řetízek s přívěskem s klíčem k srdci, který je vyrobený z kvalitního stříbra 925 a je osázený zářivými zirkony. Tento jedinečný šperk je inspirován touhou po lásce a touze poznat tajemství srdce.

Řetízek je navíc rhodiovaný, což zvyšuje jeho odolnost vůči poškrábání a oděru. Jemné provedení a detailní zpracování náramku ukazují, jak dokonalý design může jít ruku v ruce s kvalitou a elegancí. 

Každý řetízek je balen do luxusní dárkové krabičky, což ho činí ideálním darem pro všechny ženy, které oceňují kvalitní šperky a sofistikovaný design. Příběh tohoto šperku je odkazem na lásku, důvěru a naději, kterou lze nosit každý den. 

Tento šperk je to symbol lásky a důvěry, který můžete nosit na krku jako dokonalý doplněk. Je to vyjádření vašich citů a emocí, které jsou tak silné, že se stávají hmatatelnými a mohou být nošeny jako šperk.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Přívěsky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Přívěsek, Náhrdelník, Řetízek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Srdce, Klíč
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Délka řetízku: 46 cm
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské, Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: