15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10227 Stříbrný přívěsek s řetízkem DAPHNE Ag925/1000; ≤3,45 g

Kód: 10227
1 948 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Odhalte svůj elegantní styl s naším stříbrným řetízkem s přívěskem s květem s modrým kamínkem. Řetízek je precizně zdoben květinovým motivem, který je osázen třpytivým zirkonem. Tento modrý kámen dodává šperku jedinečný lesk a hlubokou barvu, která zaujme na první pohled. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento nádherný šperk je vyroben z kvalitního stříbra 925, což zdůrazňuje jeho jemné kouzlo a působivou ryzost. Přívěsek je navíc ošetřen rhodiovou povrchovou úpravou pro dodatečnou ochranu a trvanlivost.

Délka řetízku je 45,5 cm, což z něj činí ideální doplněk pro jakoukoli příležitost. Jeho stříbrná, čirá a modrá barva je dokonale vyvážená a dodává šperku sofistikovaný vzhled.

Tento dámský šperk je skvělým dárkem pro každou příležitost. Ať už ho dáváte jako dárek k narozeninám, výročí nebo jen tak, je to perfektní způsob, jak vyjádřit svou lásku a oceňování. Navíc je dodáván v elegantní dárkové krabičce, což z něj činí dokonalý dárek připravený k předání.

Náš stříbrný řetízek s přívěskem s květem s modrým kamínkem je dokonalým doplňkem pro každou ženu, která hledá něco výjimečného a třpytivého.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přívěsky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Přívěsek, Náhrdelník, Řetízek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Květinový
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Délka řetízku: 45,5 cm
Barva: Stříbrná, Čirá, Modrá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: