15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10252 Stříbrný přívěsek ZOE Ag925/1000; ≤2,80 g

Kód: 10252
1 316 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Srdcem tohoto šperku je tyrkys, považovaný za kámen síly a ochrany. Tyrkys je zasazen do tří částí přívěsku, které jsou obsypaný jasně zářícími zirkony, tvořící úchvatný kontrast s hlubokou tyrkysovou barvou kamene. Tento šperk je určen pro všechny ženy, které si cení eleganci a přírodní krásu. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zažijte šarm a eleganci s naším stříbrným přívěskem se syntetickým tyrkysovým kamenem. Tento osobitý šperk je vyroben z nejčistšího stříbra 925/1000 a je bohatě zdobený zirkony, které přidávají k jeho kráse nádech luxusu a elegance. 

Rhodiová povrchová úprava dodává šperku extra lesk a odolnost proti poškrábání, takže i po dlouhém nošení zůstane tento šperk vypadat jako nový.

Barva šperku je stříbrná, čirá a tyrkysová - univerzální kombinace, která se snadno hodí k jakékoli oblečení a která dokonale doplní váš šatník. Je dodáván v dárkové krabičce, což z něj činí dokonalý dárek pro někoho, koho milujete a koho chcete obdarovat něčím skutečně speciálním.

Zamilujte se do našeho stříbrného přívěsku se syntetickým tyrkysovým kamenem a přidejte do své šperkovnice kousek, který je stejně jedinečný jako vy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přívěsky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Přívěsek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Čirá, Tyrkysová
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Průměr kamene: 10 mm
Rozměr prvku: 16 × 16 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: