15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10263 Stříbrný přívěsek s řetízkem ASTRID Ag925/1000; ≤4,68 g

Kód: 10263
2 087 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Vyjádřete své pocity s naším elegantním stříbrným řetízkem s přívěskem dvojité propletené srdce. Modrý kámen dodává celému designu hloubku a zvláštní kouzlo. Tento šperk je jako píseň lásky vytesaná do stříbra a zdobená zářivými zirkony a modrým kamenem. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Řetízek je vyroben ze stříbra s ryzostí Ag925/1000 a povrchově upraven technologií rhodiování, která zaručuje maximální lesk a trvanlivost. Jeho délka 46 cm je ideální pro všechny, kteří chtějí nosit svůj šperk na významném místě.

Přívěsek představuje dvojité propletené srdce, jedno osázené zářivými zirkony a druhé čisté, které ztělesňuje nekonečnou lásku a oddanost. Tento šperk je perfektní pro různé příležitosti - ať už je to narozeninová oslava, výročí nebo jen pro vyjádření vašich skutečných pocitů. Je to také skvělý dárek pro ženy, které si zaslouží to nejlepší.

K šperku dodáváme také luxusní dárkovou krabičku, která dodá vašemu dárku ten správný nádech elegance a sofistikovanosti. Objevte krásu a sílu lásky s naším stříbrným řetízkem s přívěskem propletené srdce a nechte vaše pocity zářit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přívěsky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Přívěsek, Náhrdelník, Řetízek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Srdce
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Délka řetízku: 46 cm
Barva: Stříbrná, Čirá, Modrá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: