15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10272 Stříbrný přívěsek EMILIE Ag925/1000; ≤1,87 g

Kód: 10272
1 026 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Představujeme vám náš klenot, který vám přinese kouzlo a fantazii do každodenního života - stříbrný přívěsek jednorožecJednorožec, tento mystický a elegancí sršící tvor, je symbolem čistoty, neskutečné krásy a síly. Každý elegantní detail tohoto přívěsku je pečlivě osázen jiskřivými zirkony, které se třpytí při každém pohybu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nejenže je tento šperk vyroben z kvalitního stříbra 925, ale je také pokryt rhodiovou vrstvou pro extra lesk a dlouhodobou odolnost. Přívěsek je ideální pro ženy a děti, které hledají něco speciálního, co by doplnilo jejich osobitý styl.

Náš stříbrný přívěsek jednorožce je více než jen šperk. Je to kousek fantastického světa, který můžete nosit každý den. Představte si jeho záření, když se odráží od světla a dodává vám jedinečný vzhled.

Věříme, že každý šperk by měl být tak jedinečný jako jeho nositel. Proto je tento kouzelný jednorožec dodáván v elegantní dárkové krabičce, která z něj dělá perfektní dárek pro vás nebo vaše blízké. Přidejte trochu magie do své šperkovnice naší stříbrnou září jednorožce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přívěsky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Přívěsek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Kůň, Jednorožec, Zvířecí
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské, Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: