15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10904 Stříbrný přívěsek TAURUS Ag925/1000; ≤1,34 g

Kód: 10904
702 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.5.2024
Možnosti doručení

Stříbrný přívěsek TAURUS se zirkonem symbolizuje stabilitu a spolehlivost. Působivý motiv býka, zdobený zářivým kamenem, představuje znamení zvěrokruhu pro narozené od 21. dubna do 21. května. Stříbrný přívěsek TAURUS se zirkonem je ideálním doplňkem pro všechny narozené ve znamení Býka.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výrazný motiv býčí hlavy, precizně vyvedený z rhodiovaného stříbra nejvyšší kvality, ztělesňuje stabilitu, spolehlivost a vytrvalost typickou pro toto zemité znamení. Jiskřivý zirkon vsazený do kolem znamení dodává šperku na eleganci a podtrhuje jeho jedinečný design.

Přívěsek TAURUS je vyroben z prvotřídního stříbra ryzosti 925/1000 a jeho povrch je ošetřen odolnou rhodiovou vrstvou, která chrání šperk před opotřebením a zajišťuje dlouhotrvající lesk.

Přívěsek je dodáván v dárkové krabičce, připravený k darování blízké osobě nebo jako pocta vlastní osobnosti. Dopřejte sobě nebo svým blízkým tento výjimečný kousek šperku, který podtrhne váš osobitý styl a stane se trvalým symbolem vaší vnitřní síly a stability.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přívěsky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Přívěsek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Zvířecí, Zvěrokruh
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské, Dětské, Pánské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Průměr: 14 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: