LETNÍ SLEVY 33% na vybrané stříbrné šperky

10923 Stříbrný tenisový řetízek ESMEE Ag925/1000; ≤15,32 g

Kód: 10923
Akce Novinka
4 574 Kč –32 %
10923 krasny stribrny tenisovy retizek esmee kupte na majya cz
4 574 Kč –32 % 3 065 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
30.7.2024
Možnosti doručení

Oslňte své okolí s tímto třpytivým tenisovým náhrdelníkem ESMEE. Řetízek je osazen čirými zirkony po celé délce, které zachytí a odráží světlo při každém pohybu. Vyrobeno z kvalitního stříbra a rhodiováno pro dlouhotrvající lesk. Nastavitelná délka umožňuje přizpůsobení. Dokonalý doplněk pro každou příležitost.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme vám úchvatný stříbrný tenisový řetízek ESMEE, který se stane nepřehlédnutelným doplňkem vašeho šperkovníku. Tento oslnivý choker náhrdelník je vyroben z kvalitního stříbra o ryzosti 925/1000 a je rhodiován pro dlouhotrvající lesk a ochranu před opotřebením. Řetízek o šířce 3 mm je po celé délce osázen čirými zirkony, které při každém pohybu zachytí a odráží světlo, čímž vytváří okouzlující třpytivý efekt.

Náhrdelník má nastavitelnou délku 30 + 6 cm, díky čemuž jej lze snadno přizpůsobit pro pohodlné nošení. Jemný choker styl řetízku lichotivě přiléhá na krk a zvýrazňuje oblast dekoltu. Tento nadčasový kousek se hodí ke každému outfitu, ať už pro běžné nošení nebo speciální příležitosti.

Šperk je zabalen v elegantní dárkové krabičce, což z něj dělá perfektní dárek pro vaše blízké nebo pro potěšení sebe samotné. S tenisovým řetízkem ESMEE zazáříte v každé společnosti.

Doplňkové parametry

Kategorie: Řetízky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náhrdelník, Řetízek, Choker
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Délka řetízku: 30 + 6 cm
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Šířka: 3 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: