Slevy až 40 % | ŠPERK ZDARMA při nákupu nad 1850 Kč

10865 Stříbrný náramek FABRICIE long Ag925/1000; ≤40,70 g

Kód: 10865
Novinka JARNÍ SLEVA -35 %
6 232 Kč
Skladem
Dárková kartička ke Dni matek ?
Můžeme doručit do:
7.5.2024
Možnosti doručení

Obklopte se luxusem s tímto nádherným stříbrným prodlouženým náramkem z kolekce MAJYA, který je dokonalou harmonií robustního vzhledu a jemné elegance. Stříbrný náramek se zirkony ztělesňuje nadčasový design, který bude dokonale ladit s každým outfitem, od denního nošení až po slavnostní události. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vyroben z nejčistšího stříbra o ryzosti Ag925/1000, tento mohutnější náramek se pyšní brilantním leskem, který je umocněný precizně osazenými čirými zirkony, jež dodávají šperku nepřehlédnutelný třpyt.

Náramek o délce 20,5 cm a šířce 14 mm je ideální volbou pro ženy, které si cení výrazných a zároveň sofistikovaných doplňků. Jeho povrch je ošetřen rhodiováním, což zaručuje vysokou odolnost proti poškrábání a zabraňuje ztrátě lesku. Tato povrchová úprava nejen zvyšuje životnost šperku, ale zároveň podtrhuje jeho vysokou estetickou hodnotu.

Dodávaný v elegantní dárkové krabičce, je tento náramek připraven okouzlit jako dárek pro významnou oslavu, jubileum nebo jako spontánní projev náklonnosti. Obdarujte se nebo vaši milovanou osobu šperkem, který odráží váš smysl pro krásu a styl.

Doplňkové parametry

Kategorie: Šperky pro ženy
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 20,5 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Šířka: 14 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: