15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10906 Stříbrný přívěsek CAPRICORN Ag925/1000; ≤1,23 g

Kód: 10906
702 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.5.2024
Možnosti doručení

Stříbrný přívěsek CAPRICORN se zirkonem symbolizuje ctižádostivost a disciplínu. Elegantní motiv kozorožce, ozdobený třpytivým kamenem, představuje znamení zvěrokruhu pro narozené od 22. prosince do 20. ledna. Stříbrný přívěsek CAPRICORN se zirkonem je perfektním šperkem pro všechny narozené ve znamení Kozoroha.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Působivý motiv kozorožce, precizně zpracovaný z rhodiovaného stříbra nejvyšší jakosti, ztělesňuje ctižádostivost, disciplínu a houževnatost typickou pro toto zemské znamení. Jiskřivý zirkon vsazený do kolem znamení dodává šperku na eleganci a podtrhuje jeho jedinečný design.

Přívěsek CAPRICORN je vyroben z kvalitního stříbra ryzosti 925/1000 a jeho povrch je pokryt odolnou rhodiovou vrstvou, která chrání šperk před poškozením a zajišťuje jeho dlouhotrvající krásu.

Přívěsek je dodáván v elegantní dárkové krabičce, připravený k věnování blízké osobě nebo jako symbol uznání vlastních kvalit. Dopřejte sobě nebo svým blízkým tento nádherný kousek šperku, který podtrhne váš vytříbený vkus a stane se trvalým připomenutím vaší vnitřní síly a odhodlání.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přívěsky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Přívěsek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Zvěrokruh
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské, Dětské, Pánské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Průměr: 14 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: