15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10908 Stříbrný přívěsek LEO Ag925/1000; ≤1,36 g

Kód: 10908
702 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
22.5.2024
Možnosti doručení

Stříbrný přívěsek LEO se zirkonem symbolizuje sebevědomí a charisma. Majestátní motiv lva, ozdobený zářivým kamenem, představuje znamení zvěrokruhu pro narozené od 23. července do 22. srpna. Třpytivý zirkon vsazený kolem znamení propůjčuje šperku nádech velkoleposti a zdůrazňuje jeho oslnivý vzhled.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stříbrný přívěsek LEO se zirkonem je skvělou volbou pro všechny narozené ve znamení Lva. Impozantní motiv lva, precizně zpracovaný z rhodiovaného stříbra nejvyšší jakosti, ztělesňuje sebevědomí, charisma a tvořivost typickou pro toto ohnivé znamení.

Přívěsek LEO je vyroben z kvalitního stříbra ryzosti 925/1000 a jeho povrch je pokryt odolnou rhodiovou vrstvou, která chrání šperk před poškozením a zajišťuje jeho dlouhotrvající krásu.

Přívěsek je dodáván v elegantní dárkové krabičce, připravený k věnování blízké osobě nebo jako oslava vlastní jedinečnosti. Dopřejte sobě nebo svým blízkým tento nádherný kousek šperku, který podtrhne vaši přirozenou autoritu a stane se trvalým symbolem vaší vnitřní síly a kreativity.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přívěsky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Přívěsek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Zvířecí, Zvěrokruh
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské, Dětské, Pánské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano
Průměr: 14 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: