15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10142 Stříbrné náušnice LINDSAY Ag925/1000; ≤0,94 g

Kód: 10142
720 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Příběh těchto náušnic je jako pohádka. Byly vytvořeny s myšlenkou na všechny ženy, které si zaslouží nosit něco tak nádherného a jedinečného. Jemné stříbrné srdíčko, které tvoří střed náušnic, symbolizuje lásku a přátelství. Zirkony, které ho zdobí, zase představují sílu a odvahu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tyto nádherné stříbrné náušnice ve tvaru srdíčka jsou symbolem lásky a něhy. Jsou vyrobeny ze stříbra s ryzostí 925/1000 a zdobené svítivými zirkony, které dodávají šperkům luxusní vzhled.

Náušnice jsou opatřeny rhodiovou úpravou, která zaručuje jejich dlouhou trvanlivost a odolnost proti poškození. Pevné puzetové zapínání zajistí, že náušnice budou bezpečně držet na svém místě.

Tyto stříbrné náušnice jsou určeny pro všechny dámy, které milují eleganci a sofistikovaný styl. Přijde vám balené v dárkové krabičce, která zaručuje bezpečnou a stylovou přepravu.

Náušnice ve tvaru srdíčka jsou dokonalým dárkem pro výročí, narozeniny nebo jen tak, abyste vyjádřili svou lásku a obdiv. Překvapte své blízké těmito nádhernými náušnicemi a udělejte jim radost.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Srdce
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ náušnic: Pecky
Typ zapínání: Puzeta
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: