15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10143 Stříbrné náušnice BUNNY Ag925/1000; ≤1,30 g

Kód: 10143
874 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Příběh těchto náušnic je jako z dětské pohádky. Byly navrženy a vytvořeny s myšlenkou na všechny ženy a dívky, které milují zvířátka a chtějí nosit něco, co odráží jejich hravou a veselou povahu. Králíček, který tvoří střed náušnic, symbolizuje radost a veselí, zatímco zirkony dodávají šperkům lesk a eleganci.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tyto okouzlující stříbrné náušnice s motivem králíčka a zasazenými zirkony jsou více než jen krásným doplňkem. Jsou symbolem radosti, nevinnosti a hravosti, které nám připomínají naše dětské dny. Jsou vyrobeny ze stříbra s ryzostí 925/1000 a zdobené svítivými zirkony, které dodávají šperkům jiskru a třpyt.

Stříbrné náušnice jsou opatřeny rhodiovou úpravou pro zvýšení jejich odolnosti a dlouhé trvanlivosti. Pevné puzetové zapínání zajistí, že náušnice budou bezpečně držet na svém místě.

Náušnice s motivem králíčka jsou ideální pro všechny ženy a dívky, které milují zvířata a chtějí mít kousek této lásky vždy sebou. Přichází v dárkové krabičce, která zaručuje bezpečnou a stylovou přepravu.

Tyto roztomilé náušnice jsou skvělým dárkem na narozeniny, Vánoce nebo jen tak pro radost. Překvapte své milované těmito výjimečnými náušnicemi a udělejte jim radost.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Králík, Zvířecí
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ náušnic: Pecky
Typ zapínání: Puzeta
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské, Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: