15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10170 Stříbrné náušnice VIVIAN Ag925/1000; ≤1,50 g

Kód: 10170
842 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Motýl je symbolem krásy a volnosti, což se odráží v eleganci a lehkosti těchto náušnic. Jsou dokonalým doplňkem pro jakoukoli příležitost, ať už je to každodenní nošení, večírek s přáteli, romantická večeře nebo oficiální akce. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme Vám náš šperk, který se jistě stane nezbytností ve Vaší sbírce - stříbrné náušnice s motivem motýla. Tyto nádherné náušnice jsou vytvořené ze stříbra 925 a jsou osázeny zářivými zirkony, které dodávají křídlům motýla třpytivý a sofistikovaný vzhled.

Náušnice mají peckové zapínání a jsou rhodiované pro zvýšenou odolnost a trvanlivost. Jejich stříbrná a čirá barva dodává náušnicím univerzální a luxusní vzhled, který dokáže doplnit jakýkoli outfit.

Stříbrné náušnice s motýlem s tykadly jsou skvělým dárkem pro všechny ženy a dívky, které milují přírodu a chtějí vyjádřit svoji osobnost a styl. Náušnice jsou dodávány v elegantní dárkové krabičce, což je ideální pro dárkové překvapení pro Vaše milované. Přineste kousek přírody a kouzlo motýlích křídel do Vašeho života s našimi stříbrnými náušnicemi.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Náušnice pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Náušnice
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Motýl, Zvířecí
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Typ náušnic: Pecky
Typ zapínání: Puzeta
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské, Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: