15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10105 Stříbrný náramek DEA Ag925/1000; ≤2,69 g

Kód: 10105
1 252 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Stříbrný dvojitý náramek s přívěsky osazenými zirkony je klenot, který září radostí a něhou. Tento dokonale zpracovaný náramek se skládá z prostředního motivu nádherného motýlka, dvou roztomilých srdíček a dvou jemných květinek, které jsou pečlivě osázeny svítivými zirkony.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Každý z přívěsků je unikátní a přitom dohromady tvoří harmonický celek. Motýl symbolizuje svobodu, krásu a proměnu, zatímco srdíčka a květiny jsou symbolem lásky, něhy a ženskosti. Při pohledu na náramek vás jistě naplní radostí a pocitem štěstí.

Kvalitní stříbro 925 dodává náramku nádech elegance a luxusu. Povrch náramku je navíc pokrytý rhodiovou vrstvou, což mu dodává výjimečný lesk a odolnost vůči poškrábání. Délka náramku 17 + 3 cm zaručuje, že se náramek dokonale přizpůsobí vaší ruce a budete ho milovat nosit.

Tento stříbrný náramek dvojitý s přívěsky osazenými zirkony je posílán v dárkové krabičce. Je to jemný dotek luxusu, který dodá vašemu vzhledu tu pravou jiskru. Nechte se okouzlit jeho jedinečnou krásou a začněte nový den s radostí a sebevědomím.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 17 + 3 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Srdce, Motýl
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské, Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: