15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10090 Stříbrný náramek GITA Ag925/1000; ≤2,35 g

Kód: 10090
1 225 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Minulost, přítomnost a budoucnost. Každý z nich je vyroben s největší péčí a zručností, aby zrcadlil krásu a jemnost přírody, kterou motýli představují. Minulost je motýl, který připomíná naše kořeny a odkud pocházíme. Přítomnost je motýl, který nás žene kupředu, připomíná nám naši sílu a odhodlání. A budoucnost? To je motýl, který nese naše sny a touhy, odraz naší naděje a očekávání.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Oslňující stříbrný náramek "Tři Motýlci" v sobě skrývá příběh tak křehký a jemný jako samotné křídla motýla. Každý z trojice motýlů, vyvedených v čistém stříbru 925 a zdobených zářivými zirkony, symbolizuje jeden z úžasných momentů života: minulost, přítomnost a budoucnost. Každý z nich je vytesán s největší péčí a zručností, aby zrcadlil krásu a jemnost přírody, kterou motýli představují.

Náramek je dokonale vybroušený a rhodiovaný, aby odolával zubu času a aby jeho majitelka mohla nosit tento kousek šperkařského umění na svém zápěstí, ať už jde kamkoliv. Délka 18 cm s možností prodloužení o další 3 cm umožňuje tento náramek nosit každé ženě a dívce.

Při objednání tohoto náramku obdržíte také elegantní dárkovou krabičku, což tento šperk činí perfektním dárkem pro milovanou osobu. Každý kousek představuje slib, že i nejmenší detaily mají v životě velký význam.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 18 + 3 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Motiv: Motýl
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské, Dětské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: