15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10117 Stříbrný náramek JOELLE Ag925/1000; ≤3,82 g

Kód: 10117
1 601 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Představte si náramek, který je jako zrcadlo vaší duše - dvojitý, třpytivý, plný tajemství a nádhery. Tento stříbrný náramek je právě takový. Každý z jeho prvků vypráví jednu kapitolu vašeho života, každý zirkon se třpytí jako jedna z vašich vzpomínek.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jeho dvojitý design symbolizuje dva světy, které tvoří vaši osobnost - ten vnější, o kterém všichni ví, a ten vnitřní, který znáte jen vy. Třpytivé zirkony jsou jako hvězdy na noční obloze - některé jasně svítí a přitahují pozornost, zatímco jiné jsou skryté, ale neméně krásné a důležité.

Náramek je vyroben ze stříbra 925 a povrch je upravený rhodiem, což zajišťuje vysoký lesk a odolnost vůči poškrábání. Jeho délka 18 + 3 cm zaručuje, že bude skvěle sedět na každém zápěstí.

Tento náramek je tedy nejen krásným šperkem, ale i skvělým způsobem, jak vyjádřit svou jedinečnost a osobnost. Ať už ho nosíte na večírek nebo jen tak, vždy přinese nádech elegance a třpytu do vašeho dne.

Náramek je dodáván v dárkové krabičce, což ho činí dokonalým dárkem pro vás nebo pro někoho, koho milujete. Protože každá žena zaslouží nosit něco, co je tak jedinečné a krásné jako ona sama.

Doplňkové parametry

Kategorie: Náramky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Délka náramku: 18 + 3 cm
Kategorie šperku: Náramek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Barva: Stříbrná, Čirá
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: