15 % SLEVA na prsteny s kódem PRSTEN15

10251 Stříbrný přívěsek s řetízkem FRANCES 51 cm Ag925/1000; ≤8,13 g

Kód: 10251
2 380 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
21.5.2024
Možnosti doručení

Přívěsek, který je srdcem tohoto klenotu, je inspirovaný nekonečnou krásou přírody. Tyrkys, který je považován za kámen ochrany a síly, je obklopený zářícími zirkony. Nad tím je vytvořen malý květ se zirkony, který symbolizuje život, obnovu a lásku. Zamilujte se do tohoto stříbrného řetízku s přívěskem se syntetickým tyrkysem a obohaťte svůj šperkovnici o kousek, který je stejně jedinečný jako vy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Objevte kouzlo přírodní krásy v našem stříbrném řetízku s přívěskem se syntetickým tyrkysem. Tento jedinečný šperk je stvořen z čistého stříbra 925/1000 a je pozorně osazený zirkony, které dodávají jeho designu nádech luxusu a elegance.

Povrchová úprava rhodiováním dodává šperku extra lesk a odolnost proti poškrábání, což zaručuje, že bude vypadat jako nový i po dlouhém nošení.

Řetízek je dlouhý 51 cm, což je ideální délka pro většinu žen. Barva je stříbrná, čirá a tyrkysová - kombinace, která je velmi univerzální a snadno se hodí k jakékoli barvě šatů.

Šperk je určen pro ženy, které milují eleganci a nekonečnou krásu přírody. Je dodáván v dárkové krabičce, takže je připravený jako dokonalý dárek pro někoho zvláštního.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přívěsky pro ženy a dívky
Záruka: 2 roky
Kategorie šperku: Přívěsek, Náhrdelník, Řetízek
Materiál: Stříbro 925
Osazení: Zirkon
Povrchová úprava: Rhodiováno
Délka řetízku: 51 cm
Barva: Stříbrná, Čirá, Tyrkysová
Určení: Dámské
Ryzost: Ag925/1000
Dárková krabička: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: